keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Näytteilleasettelu

Naureskelin joitain safkoista ottamiani kuvia. Rupesin miettimään, että jaksaako samassa köökissä samanlaisista astioista syötäviä eri asentoihin asetelluista ravinnonpaloista otettuja kuvia loppujen lopuksi katsoa kovin mielenkiintoa hehkuvin silmin? Meiffe jaksaa, joskin omaan silmään osuu heti pari vakiovirhettä. Etiketissä siis. Kolajuoma on yksi niistä - minkä vasiten aina jätän ruskean mahlan tuoppiin tai pitkään lasiin kuvaamista varten?
Naudan ulkofilépihvejä, tikkuperunoita, vihersalaattia fetakuutioiden kera.



Jäävuorisalaattipedin päälle aseteltu tomaattisella kanan rintafileen paistoliemellä maustettua riisiä, kanafilé höystetty...vuohenjuustolla ja valkosipulilla? Ruokottoman vanha kuva, muisti ei pelaa. 
Lisäksi ah-niin-ihanan pöydän ollessa asetin alla, joudun usein toteamaan safkakuvista, että ympärillä olevien irtoartefaktien siirtäminen edes kuvauksen ajaksi näyttäisi olevan ylitsepääsemätöntä. Onneksi esimerkiksi tässä kuvassa osoitan valveutuneisuuteni leviterasvan äärellä (superkevyttä Floraa :D) ja pannunalunen on tyylikäs silikoninen, ehkä jopa DESIGN-tuote!
Loppuhehkutuksena yritys tehdä kaunis asetelma parin koskemattoman raaka-aineen, valmiin annoksen (tacosalaatti) ja ihastuttavan ranskalaiskeittiöni koillisseinän yhteisvaikutuksella. Talouspaperi (vaikka teline onkin PENTIK) ja keräyspahvinurkkani olisi voinut jäädä kuvasta pois. Pöytätasokin kun on niin puleerattu.
Tuhti tacosalaatti

lisää arkistoja selaillen, mutta uutta luoden:
pekulilaatio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti