Aiemmassa postauksessa hehkutin vähähiilihydraattisia aikeitani. Hyviä aikeita, vaikeita toteuttaa, koska ra-kas-tan leipää.
Kaksi erityisen kovaa suosikkia tällä hetkellä ovat Vaasan Täyshyvät sekä Fazerin Alku jyväpalat. Duunailin jälleen brunssinomaisesti settejä itselleni, kokosin molempien suosikkileipieni väliin sen "perinteisen":
Oivariini
Ohuen ohut palvikinkku
Pirkka Saaristolaisjuusto (ehdoton suosikki.)
jääsalaatin lehtiä
tomaattia, pikkuriikkisen suolaa ja pippurisekoitusta
Tämän jälkeen asettelin kaksi viljaisaa paholaista pahvilautaselle, kuinkas muutenkaan. Täytin muovituoppini appelsiinimehulla ja kokosin Taika-kulhooni maustamattoman jogurttirahkan ja kuningatarsoseen herkän komboluomuksen. Nautitaan Akkaria tai Oliviaa lehteillen.
Sana "suosikki" on tässä tekstissä kuin Jallu Apu-lehdessä. Löydä kaikki ja voit voittaa ehdan löytämisen ilon sekä ilmaisen visuaalisen ruokailun blogissani.
pekulilaatio
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti