tiistai 12. heinäkuuta 2011

Ne..Leivät.

Aiemmassa postauksessa hehkutin vähähiilihydraattisia aikeitani. Hyviä aikeita, vaikeita toteuttaa, koska ra-kas-tan leipää.

Kaksi erityisen kovaa suosikkia tällä hetkellä ovat Vaasan Täyshyvät sekä Fazerin Alku jyväpalat. Duunailin jälleen brunssinomaisesti settejä itselleni, kokosin molempien suosikkileipieni väliin sen "perinteisen":

Oivariini
Ohuen ohut palvikinkku
Pirkka Saaristolaisjuusto (ehdoton suosikki.)
jääsalaatin lehtiä
tomaattia, pikkuriikkisen suolaa ja pippurisekoitusta


Tämän jälkeen asettelin kaksi viljaisaa paholaista pahvilautaselle, kuinkas muutenkaan. Täytin muovituoppini appelsiinimehulla ja kokosin Taika-kulhooni maustamattoman jogurttirahkan ja kuningatarsoseen herkän komboluomuksen. Nautitaan Akkaria tai Oliviaa lehteillen.

Sana "suosikki" on tässä tekstissä kuin Jallu Apu-lehdessä. Löydä kaikki ja voit voittaa ehdan löytämisen ilon sekä ilmaisen visuaalisen ruokailun blogissani.

pekulilaatio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti